lauantai 18. syyskuuta 2010

Hirttä esiin

Tervehdys täältä päärynäpuun alta!! Täytyy myöntää, että aika "heikolle hapelle" on tämä blogin ylläpito jäänyt. Aika menee niin sutjakasti töiden ja muuttosotkujen kourissa, ettei ehi/jaksa.
Tänään ratkottiin kierojen seinien ongelmaa sillä, että levyt lähti ja hirsi kaivettiin esiin. Vähän oli pelko siitä, että mitä levyjen alta löytyy. Lähinnä hirttä, vanhaa sanomalehteä ja sammalta. Ainakin kuvissa oleva olohuoneen seinä on ajateltu jättää hirrelle. Muut seinät tapetoin ensi viikon aikana. Kuvissa oleva seinä on ollut aikoinaan -32 luvulla tämän talon ulkoseinä. Se historia tuli esiin tässä menneellä viikolla. Alunperin talossa on ollut keittiö ja ruokahuone ( tuolloin -32 luvulla.) Taloa on laajennettu sitten -52 vuonna nykyiseen malliin. Mua viehättää kovasti se, että talolla on pitkä historia ja on tässä kyllä omanlainen kodikas tunnelmansa :) Vanhaan kotiin ei ole kaivannut meistä kukaan, niin outoa kuin se onkin. Toki sielläkin paljon ihania hetkiä vietettiin :)

Ruokahuoneen kaikki seinät avataan (osa on jo avattu). Osaa seinistä suoristetaan uusilla levyillä ja ainakin yksi seinä jätetään hirrelle. Sitten pääsen silläkin tapetointi puuhiin ja kiurut pääsevät seinille :)

Tässä lauantain aatoksia lyhkäisyydessään. Huomenna ennen iltavuoroa järjestetlen lastenhuonetta yläkerrassa. Siitä tulossa postausta myöhemmin alkuviikolla. Mukavaa sunnuntaita kaikille lukijoille!!

7 kommenttia:

 1. Kyllä me maltetaan täällä varmaan odotella postauksia vaikka niitä ei juuri nyt heti tulekaan. Ymmärtäähän tuon. Ihanaa kun saatte hirttä näkyville.Kaunista.

  VastaaPoista
 2. Ups,tulipas sieltä kaunis hirsiseinä esille...ihanaa kun säästätte...Talon historiaa on mukava myös kuulla.

  Työniloa:)

  VastaaPoista
 3. Hieno hirsiseinä!
  Kiurut on munkin suosikkitapetti, ehkä sitten joskus sitä laitellaan meillekin.
  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista vanhaa puupintaa! Mukavia hetkiä uusiin järjestelyihin :)

  VastaaPoista
 5. Upeaa hirsiseinää löytyi! Hyvä, että jätätte silmälle nautinnoksi:))

  VastaaPoista
 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Niin kodikkaan näköistä! Voimia remppaan!

  Hansu

  VastaaPoista
 7. Eihän tämä blogi mihinkään karkaa. Itsekin joudun välillä pitämään taukoja, kun on pakko keskittyä johonkin remppajuttuun tai muuhun projektiin. Sitten taas uudella innolla blogin kimppuun, kun on enemmän aikaa. Ihana koti teillä kaikesta päätellen. Odotan mielenkiinnolla Daalioita seinille. :)

  VastaaPoista

Minä niin pidän siitä, että jätät kengänjälkesi <3